Despre Noi

ANATOL TOURS este unul dintre cei mai mari operatori privaţi de transport la nivel interntional cu o vechime de aproape 30 de ani în transportul public de călători. Compania a fost înfiinţată în 1991, cursele fiind realizate chiar de către fondatorul firmei, domnul ANATOL CAPATANA  pe ruta Chisinau – Constanta. În cei douazeci si trei de  ani de existenţă ne-am impus ca un nume de referinţă la nivel internaţional în transportul public de călători, fiind una dintre cele mai de succes şi stabile companii de profil, pe ruta Constanta – Chisinau tur-retur, acest aspect diferentiindu-ne de concurenta.

În continuă dezvoltare în cei peste douazeci si trei de ani de existenţă, firma noastră îşi propune să ofere servicii de transport de calitate, la preţuri mai mici decât alţi operatori de transport, în condiţii de confort şi siguranţă deosebite. Portofoliul de servicii oferite clienţilor cuprinde operarea de curse regulate pe traseul Constanta – Chisinau, dar şi organizare de curse speciale, organizate cu deplasări atât interne cât şi internaţionale.

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene, cu aer condiţionat, încălzire şi sonorizare. De asemenea, toate serviciile de transport practicate, sunt însoţite de asigurare, atât pentru călători, cât şi pentru bagajele acestora. În prezent avem plăcerea de a oferi călătorilor noştri transport folosind autocare marca NEOPLAN, cu număr de locuri cuprins între 45-50 locuri.

Din partea echipei noastre, vă dorim călătorie plăcută cu ANATOL TOURS!

Cu stimă,

Anatol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *